Cauta
Cautare

Doctorul Nicolae Bacalbasa, parte a echipei ultraspecializate Wellborn

Doctorul Nicolae Bacalbasa, parte a echipei ultraspecializate Wellborn

Ne face o deosebită onoare să anunțăm oficial alăturarea în colectivul medical Wellborn a domnului doctor Nicolae Bacalbasa, doctor în științe medicale, medic specialist chirurgie generală și obstetrică ginecologie. Domnul Doctor Nicolae Bacalbasa deținecompetență în chirurgie oncologică generală și ginecologică și este membru al asociațiilor profesionale Societatea Română de Chirurgie, Societatea de Obstetrică-Ginecologie din România și International Gynecologic Cancer Society.

Performanțele medicale ale domnului doctor sunt dublate de activitatea științifică și de cercetare, în calitate de autor a peste 20 de lucrări științifice publicate în reviste naționale și internaționale și a peste 15 comunicări în cadrul congreselor de chirurgie și ginecologie naționale și internaționale.

Ca parte a echipei noastre de medici specializați, domnul doctor Nicolae Bacalbasa va efectua consultații de ginecologie oncologică (cancer de col, cancer de corp uterin, cancer de ovar, cancer de sân) și investigații specializate în sediul Wellborn din strada Brodina, numărul 3.

Pentru programări, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 031 9105 / 031 425 11 15
/ 031 405 22 95 / 0785212628.

Posted in News by Wellborn | Tags:
X