Cauta
Cautare

Proceduri chirurgicale pentru femei si viitoare mame

Proceduri chirurgicale pentru femei si viitoare mame

Spitalul Wellborn dispune de un bloc operator ultramodern, complet echipat si dotat cu un serviciu avansat de anestezie si terapie intensiva, ce permite tratarea afectiunilor ginecologice (pentru cauze de infertilitate sau patologie conexa) sau obstetricale (pentru sarcini cu varsta de gestatie de pana la 24 de saptamani).

Gama internarilor pentru cauze ginecologice include:

  • Interventii minim invazive (laparoscopii) pentru tratarea unor afectiuni precum: chisturi ovariene, hidrosalpinx, sindrom aderential, endometrioza sau fibroame uterine subseroase.
  • Interventii chirurgicale clasice, cu aplicatie atat ca alternativa la afectiunile tratate prin laparoscopii, cat si pentru:  interventii de uro-ginecologie si interventii reparatorii-plastice la nivelul organelor genitale externe – cura incontinentei urinare de efort, trahelorafie sau conizate cu refacerea colului.

Gama internarilor pentru cauze obstetricale include tratamentul afectiunilor ce apar la inceputul sarcinii:

  • Disgravidia de prim trimestru;
  • Amenintarea/ iminenta de avort;
  • Incompetenta cervico-istmica (pentru care se efectueaza cerclajul colului uterin) etc.

In lunile: iunie, iulie si august, pacientele care vor efectua o interventie chirurgicala in cadrul spitalului Wellborn vor beneficia de consultul preanestezic gratuit.

Rezerve care te fac sa te simti ca acasa

La Wellborn, incercam sa aducem confortul si atmosfera primitoare de acasa pe toata durata internarii. Fiecare dintre cele 8 rezerve, cu un standard ridicat de confort, are unul sau doua paturi cu sistem automatic de reglare, grup sanitar propriu complet echipat, televizor si climatizare individuala. Pacientele sunt supravegheate 24 de ore pe zi, pe toata durata intrernarii, de catre o echipa de medici si asistente cu o bogata experienta in domeniu.

Fiecare abordare terapeutica este una personalizata, atent construita pentru a raspunde cel mai bine nevoilor individuale ale pacientilor.

rezzerva-wellborn

In categoria „Spital” veti gasi lista completa a interventiilor medicale care pot fi efectuate in cadrul spitalului Wellborn. Tot aici, veti gasi informatii despre tipurile de internari, despre echipa medicala, despre dotarile spitalului sau despre modalitatile de programare, plus informatii utile.

Spital Wellborn
031 9105 | 0785 212 632
office@wellborn.ro

Posted in News by Wellborn
X