Cauta
Cautare

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta si iti oferim suportul financiar de care ai nevoie

Te ajutăm să ai grijă de sănătatea ta si iti oferim suportul financiar de care ai nevoie

În cadrul Spitalului Wellborn pot fi accesate rapid si usor servicii medicale cu plata în rate, prin intermediul Garanti Credite de Consum.

Venim cu veşti bune pentru cuplurile care aleg procedura de fertilizare in vitro: de acum, aceasta poate fi plătită în rate lunare. La fel pot fi platite si  celelalte servicii medicale de care ai nevoie, prin creditele oferite de Garanti Credite de Consum.

Oferim soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii (soluţii pentru fertilizare in vitro, monitorizare sarcină, naştere sau pentru intervenţii chirurgicale).

Partenerul nostru Garanti Credite de Consum oferă soluţii avantajoase de obţinere finanţare – creditul de nevoi personale în lei, obţinut rapid şi uşor, dobânda fixă, consultant financiar dedicat, aproape de client, criterii de încadrare avantajoase.

De cele mai multe ori, amânarea rezolvării problemei medicale implică costuri ulterioare mai mari.

Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune solutii pentru un stil de viată sănătos, vă punem la dispoziţie posibilitatea achitării serviciilor medicale în rate.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să vizitati http://www.garanticreditedeconsum.ro/credite-servicii-medicale/

Vă asteptăm cu drag in Spitalul Wellborn pentru a accesa serviciile noastre medicale şi a fi pus rapid în contact cu un reprezentant al Garanti Credite de Consum.

Publicat in News by Wellborn