Cauta
Cautare

2014 – Un an al excelentei medicale pentru Spitalul de Medicina Materno-Fetala si Fertilitate Wellborn

2014 – Un an al excelentei medicale pentru Spitalul de Medicina Materno-Fetala si Fertilitate Wellborn

Primul Spital de Medicina Materno-Fetala si Fertilitate din Romania anunta cele mai importante cifre ale anului 2014, atat din perspectiva liniei de business, cat si din punct de vedere medical.

Pentru Spitalul Wellborn, cu siguranta, performanta, excelenaa si determinarea au fost principalele caracteristici care au insotit dezvoltarea brandului.

Astfel, in anul 2014, in cadrul Spitalului Wellborn, au fost efectuate peste 300 de proceduri de tip FIV + ICSI, inregistrandu-se o crestere cu 30% fata de anul 2013. Datorita programelor oferite (Primul An, Primul Pas, Primul Copil, Un FIV gratuit pe luna) si a ratei de succes, peste 50.000 de pacienti au pasit pragul retelei medicale Wellborn/Promed System.

De asemenea, in ultimele 6 luni ale anului 2014, in Spitalul Wellborn au fost efectuate peste 200 de interventii chirurgicale laparoscopice si clasice.

In anul 2014, in cadrul Programului Știință pentru viață, Spitalul Wellborn a oferit a oferit 5 consultatii de sterilitate si un pachet de reducere de 30% pentru o procedura de Reproducere Umana Asistata (RUA), fiecare dintre cuplurile castigatoare beneficiind de acces la o echipa de medici ultraspecializati, la aparatura medicala avansata si la un set complet de informatii si sfaturi pe toata perioada investigatiilor medicale.

“Credem in servicii medicale in care mizele sunt excelenta actului medical si viata fiecaruia dintre pacientii nostri. De aceea, punem pret pe profesionalism si pe capacitatile noastre de a personaliza scheme de tratament sau programe de ingrijire, bazandu-ne, cu siguranta, pe experienta dobandita si validata prin rata de succes a procedurilor efectuate in Spitalul Wellborn”, doctor Silviu Predoi, Manager Wellborn.

Pentru a susține constant și eficient demersurile medicale, Spitalul Wellborn investește permanent în aparatură medicală de ultimă generație și în construirea unei rețele de medici ultraspecializați și extrem de competenți, cu experiență notabilă în fiecare dintre departamentele sale. În anul 2014, în cadrul  Wellborn/Promed System, echipa de medici a ajuns să numere 50 de medici ultraspecializați, ce lucrează în regim full time sau colaborează cu cele două clinici.

Spitalul Wellborn sustine permanent cuplurile diagnosticate cu afecțiuni de infertilitate prin programul dedicat Primul Copil. Cuplurile aprobate pentru programul intern „Primul copil” beneficiază de o reducere de 50% a pretului de lista pentru procedurile specifice FIV sau FIV + ICSI. Mai multe informații despre acest pachet pot fi gasite pe website-ul oficial al Spitalulului Wellborn.

Despre Spitalul de Medicina Materno-Fetala Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singura One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastra, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.