Cauta
Cautare

Clinica Promed System din Târgoviște deține cel mai performant departament de imagistică

Clinica Promed System din Târgoviște deține cel mai performant departament de imagistică

Clinica Promed System din Târgoviște, parte a rețelei medicale Wellborn, anunță achiziția celui mai performant ecograf cardiologic (General Electric Vivid), funcțional de la începutul anului 2015. Pe acest ecograf va lucra medicul cardiolog ultraspecializat Alina Diana Lemeni, medic colaborator la câteva dintre cele mai cunoscute spitale din București.

Departamentul de imagistică din cadrul Clinicii este recunoscut pentru echipamentele ultraperformante ce sprijină echipa de medici în controlul și în monitorizarea celor mai importante afecțiuni: ecograf 3D GE Voluson Pro, ecograf Hitachi cu sonoelastografie, ecograf dedicat cardiologie GE Vivid, RMN 1,5 T Siemens, CT 16 slice Siemens.

În curând, clinica Promed System (Wellborn) va dispune de cel mai performant ecograf 5D al momentului – Samsung WS 80A.

În cadrul clinicii din Târgoviște, pacienții beneficiază de servicii medicale decontate prin OPSNAJ si CASDB pentru departamentul de imagistică (sunt incluse serviciile medicale CT și RMN), precum și serviciile de laborator.

Investițiile totale în departamentul de imagistică din Târgoviște sunt evaluate la peste 1.200.000 de euro, clinica păstrând trendul accelerat în identificarea soluțiilor tehnologice și medicale pentru sănătatea fiecăruia dintre pacienții săi.

De ce sunt importante dotările într-o clinică medicală?

Cu siguranță, prevenția, diagnosticarea, monitorizarea sau tratamentul corecte ale unor afecțiuni minore sau complexe depind de un set de factori, ce includ competențele avansate și experiența medicilor, dar și existența unor instrumente tehnologice, care să ajute la identificarea corectă a unor eventuale probleme sau suspiciuni. Rețeaua medicală Wellborn, din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște, se bazează pe aceste două aspecte, alături de o continuă investiție în perfecționarea actului medical și în dotarea fiecărui departament specializat.

În vederea efectuării programărilor, ne puteți contacta la:

+40.245.620.080
+40.785.212.643
Fax: +40.245.620.080
E-mail: imagistica@clinica-promed.ro

X