Cauta
Cautare

Caz fibrom uterin

Caz fibrom uterin

Cunoscut ca fiind ununl dintre cele mai frecvente diagnostice in cazul femeilor aflate la varsta reproductive, este extrem de important ca fibromul uterin sa fie tratat corespunzator.

Cel mai recent caz de acest fel a fost tratat cu succes de domnul doctor Gabriel Mitroi, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Spitalului Wellborn (detine competenta in laparoscopie, colposcopie, ecografie obstetrica-ginecologie, histeroscopie, colposcopie).

Alaturi de o echipa completa de specialisti din cadrul departamentului dedicat si de colegii din departamentul de ATI a spitalului Wellborn, ultimul caz ce prezenta un set de caracteristici special, prin diagnosticul de fibrom uterin voluminous (diametru de aproximativ 8 cm) al unei paciente de 38 de ani a fost un real succes.

Particularitatea cazului prezentat a constat in depistarea unui fibrom uterin subseros si intramural cu dezvoltare intraligamentara, cu modificarea traiectului ureteral. In acest sens, a fost necesara disectia ureterului pelvin de la nivelul nodulului fibromatos , un procedeu dificil, intrucat implica riscul de lezare a cailor urinare.

Interventia s-a efectuat prin abord laparoscopic, fara incidente intraoperatorii, pacienta prezentand dureri minime postoperator, cu reluarea functionala repida si cu externarea in ziua a doua postoperator.

Pentru ca sanatatea pacientilor nostri este principala reusita si pentru ca ne concentram exclusiv asupra actelor medicale marcate de excelenta, in cadrul Spitalului Wellborn le oferim pacientilor nostril toata atentia, grija si sprijinul medical specializat.

caz_fibrom2

Dotarea performanta si crearea schemelor de tratament personalizate sunt principalele instrumente cu ajutorul carora opereaza medicii nostri!

In vederea efectuarii programarilor, va raspundem la numerele de telefon 0319105 sau 031 425 11 15 sau puteti sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@wellborn.ro.

Posted in ARTICOLE MEDICALE by Wellborn
X