Cauta
Cautare

Un nume de referinta in echipa Wellborn: doctor Robert Mihail Ionescu

Un nume de referinta in echipa Wellborn: doctor Robert Mihail Ionescu

Un nume de referinta in echipa Wellborn: domnul doctor Robert Mihail Ionescu se alatura spitalului

IONESCU-ROBERT-MIHAIL

Cu o experienta recunoscuta de peste 15 ani in ginecologie si medicina materno-fetala, echipa ultraspecializata de medici din cadrul primului spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania, Wellborn, investeste constant in dezvoltarea resurselor medicale pe care le pune la dispozitia pacientilor sai.

In cadrul celui mai important segment de activitate din cadrul spitalului, domnul doctor Robert Mihail Ionescu, medic obstetrica-ginecologie, ce prezinta competenta in ecografie obstetrica-ginecologie si in histeroscopie, se alatura incepand din luna mai echipei de specialisti.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singura One Stop Clinic de profil din tara. Alaturi cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia pacientilor, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata (RUA) si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.

Publicat in News by Wellborn | Tags: