Cauta
Cautare

La Wellborn, spunem STOP infertilitatii!

La Wellborn, spunem STOP infertilitatii!

Pentru că ecoul sănătății s-a făcut auzit și pentru că tot mai mulți pacienți își doresc să beneficieze de serviciile medicale ale Primului Spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală din România, extindem campania Spunem STOP infertilității,  prin care oferim gratuit consultații de infertilitate cuplurilor noi care pășesc pragul spitalului nostru. Fiecare cuplu nou venit în spital poate beneficia în mod gratuit doar de prima consultație de acest tip.

Pentru a beneficia de aceste consultații de infertilitate gratuite, pacienții trebuie să fie asigurați CAS și să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie. De asemenea, consultațiile se fac pe bază de programare la medicii înscriși în campanie: doctor Alina Bolintineanu, doctor Deliana Predoi, doctor Oana Moise, doctor Viorica Chirița, doctor Carmen Ianiotescu (Rusu), doctor Silviu Predoi.

Campania se adresează în special cuplurilor care intenționează să efectueze proceduri de Fertilizare in Vitro, acestea fiind acoperite cu succes de medicii ultraspecializați din cadrul Spitalului Wellborn. Așadar, cuplurile care aleg Wellborn pentru consultații gratuite de sterilitate pot continua investigațiile și tratamentele în același mediu profesionist, alături de medici profesioniști, recunoscuți la nivel național pentru rezultatele lor.

La Wellborn, reușita se măsoară în 2 liniuțe!

Prin campania lansată la nivel național, Spitalul de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală Wellborn le oferă cuplurilor din toată țara posibilitatea de a primi o evaluare corectă a stării de sănătate din punctul de vedere al sterilității, sub atenta supraveghere a medicilor ultraspecializați și beneficiind de aparatura medicală performanta, la standarde internaționale.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sănătății  în topul celor 10 spitale din România care beneficiază de finanțare pentru procedurile de FIV și embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc în topul celor 10 centre medicale incluse în Programul Național de fertilizare și embriotransfer este, cu siguranță, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum și a importanței dotării la standarde europene și a reușitelor dobândite în departamentul de Reproducere Umană Asistată.

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din România și centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umană Asistată (RUA) efectuate lunar în România. Pentru a asigura toate aceste performanțe, Wellborn asigură un număr impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai mulți medici angajați full-time pe acest segment de specializare medical.

Pentru investigații amănunțite, consultații sau pentru scheme de tratament personalizate, pacienții noștri ne pot găsi în București, pe strada Brodina, numărul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Publicat in News by Wellborn | Tags: