Cauta
Cautare

Medicul Adrian Pascu face parte de acum din echipa Wellborn

Medicul Adrian Pascu face parte de acum din echipa Wellborn

Wellborn, singurul Spital dedicat exclusiv fertilității și Medicinei Materno-Fetale anunță alăturarea în cadrul echipei medicale a domnului doctor Adrian Pascu, medic primar specialist chirurgie generală, deținând competențe medicale confirmate și recunoscute în: chirurgie abdominală, chirurgie bariatrică, consultații în ambulatoriu de specialitate, precum și în Tehnologia avansată în medicină (TAM) – chirurgie robotică și telemedicină.

In peste 25 de ani de activitate medicala si chirurgicala, doctorul Pascu a detinut pe rand functii importante in spitalul militar ,,Doctor Agripa Ionescu”;  ultima fiind de Director Spital.

Printre cele mai importante cursuri și specializări obținute de medicul Adrian Pascu se regăsesc Curs de medicină de urgență – SMURD Târgu-Mureș, Curs de inițiere în chirurgia laparoscopică – Tuttlingen , Germania, Curs de inițiere în suturi mecanice – Heraklion , Creta, Curs de managementul instituțiilor medicale.

Echipa Wellborn se află într-un continuu proces dedicat dezvoltării și consolidării, vizând oferirea unei game specializate de servicii medicale în cadrul departamentelor de Reproducere Umană Asistată și de Medicină Materno-Fetală. Lărgirea echipei medicale cu nume reprezentative la nivel local și internațional face parte din strategia trasată pe termen mediu și lung, prin care pacienții Wellborn să continue să beneficieze de performanța medicală oferită de un spital complet dotat și extrem de bine organizat.

Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția pacienților, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă și multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată (RUA) și Medicină Materno-Fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în sprijinul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată.

Pentru investigații amănunțite, consultații sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Posted in News by Wellborn
X