Cauta
Cautare

Spitalul Wellborn ridica standardele serviciilor specializate in mediul privat

Spitalul Wellborn ridica standardele serviciilor specializate in mediul privat

București, octombrie 2015 – Recunoscut pentru rezultatele sale în tratarea infertilității cuplurilor din România și din afara granițelor, Wellborn reprezintă o alternative a excelenței medicale și în zona serviciilor spitalicești. Prin dotările sale și prin echipa medical ultraspecializată, Wellborn le răspunde pacienților săi cu profesionalism și promptitudine în cele mai performante departamente medicale de profil: chirurgie minim invazivă (laparoscopie/histeroscopie operatorie), departament ginecologie operatorie clasică, de urologie/ginecologie, de chirurgie a sânului, chirurgie plastică și reconstructivă, precum și departamentul de ginecologie medicală și obstetrică patologică. Pentru că asistența intensivă în toate aceste intervenții este una obligatorie și vitală, Spitalul Wellborn dispune de un departament ATI (anestezie și terapie intensivă).

Pacienții care apelează la serviciile Wellborn specializate pot opta, în funcție de diagnosticul internării, de internări de zi sau de internări continue (în cazul afecțiunilor al căror tratament sau supraveghere se desfășoară pe parcursul a mai mult de 12 ore sau pe parcursul a mai multor zile – de exemplu: în cazul pacientelor operate dar și în cazul unor afecțiuni ginecologice sau obstetricale).  În cadrul departamentului ATI, pacienții primesc îngrijiri în primele 6 ore post-operator în cadrul acestei secții, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția pacientei post-operator și de recomandarea medicului anestezist.

„Alternativa serviciilor medicale private nu mai este suficientă. Calitatea acestora, echipa de medici multidisciplinar pregătită pentru intervenții complexe, atenția pentru pacient și pentru apropiații acesteia, capacitatea de a explica nevoile ulterioare, condițiile de recuperare, riscurile sau tratamentele ce preced o intervenție, toate acestea sunt vitale unei structuri medicale private de tipul unui spital. La Wellborn, lucrăm de mulți ani la îndeplinirea acestora”, Doctor Silviu Predoi, Manager General Rețeaua Medicală Wellborn.

„De ce un sistem medical integrat? Pacienții Wellborn au nevoie de servicii medicale complete, asigurate de o echipă cu experiență validată de mii de cazuri speciale tratate și monitorizate de-a lungul anilor. Considerăm că este nevoie de o investiție continuă în performanța medicală, pentru a fi parte din dinamica unui domeniu asociat vieții”, doctor Alin Burlacu, Director Medical Rețeaua Medicală Wellborn.

Programări Spital Wellborn. Spitalul funcționează 24/7

Accesul la programări pentru intervenții chirurgicale și pachete de naștere  se face prin contactarea unui coordonator specializat pus la dispoziția pacienților de Wellborn: număr de telefon 0723 667 464 sau e-mail : georgiana.istrate@wellborn.ro.

Despre Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elita, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și de o atmosfera caldă pe toata durata tratamentului.

Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția pacienților, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistată și Medicină Materno-Fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată.

Publicat in News by Wellborn