Cauta
Cautare

Dr. Anca Coricovac

Dr. Anca Coricovac

Medic specialist obstetrica-ginecologie
Asistent universitar Embriologie
Competenta in ecografie obstetricala-ginecologica
Competenta colposcopie

Am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie  “Carol Davila “  Bucuresti  si rezidentiatul cu specializare in Obstetrica -Ginecologie. M-am format ca specialist in cadrul  Sp. Clinic “Prof. Dr. Panait Sarbu”, iar mai apoi m-am alaturat echipei Promed inca de la inceputurile acesteia.

Specializarea si formarea mea ulterioara mi-au orientat preocuparile spre domeniul infertilitatii cuplului si mai mult, descoperind lumea fascinanta a embriologiei, am incercat sa integrez nevoile cuplului cu cele ale viitorului “pacient”- embrionul.

Consider că tratamentul infertilitatii  incepe cu integrarea corpului cu mintea. Mentinerea acestui echilibru presupune un parteneriat activ între pacient si medic, a cărui primă sarcină este de a fi cel mai bun ascultător posibil. Intelegerea pe deplin a emotiei, frustrarii si vulnerabilitatii pe care  o resimt pacientii ce se comfrunta cu dificultatea de a concepe un copil, presupune nu numai o abordare medicala deosebita , dar si o atentie constanta acordata incurajarii unui stil de viata sanatos si mentinerii unei bunastari emotionale.

Inteleg misiunea mea ca fiind un partener in cadrul relatiei cu pacientii si un liant intre accestia si restul echipei Promed  System in oferirea unor tratamente avansate si specializate  acordate într-un mediu confortabil, cald, si personal.

Aptitudini şi competenţe: curs de formare in ecografie mamara  – IBUS: International Breast Ultrasound, Course –,- International Breast Ultrasound School , Hellenic Surgical Society – 2009, Grecia; Competenta in colposcopie, martie 2008, Competenta in ecografie ostetricală şi ginecologică,  martie 2008; embriologie si tehnici de reproducere umana asistata – European School of ART – Austria, Linz , Landes- Frauen- und Kinderklinik IVF-Unit –  andrologie, inseminare artificiala, FIV, ICSI, embriologie, biopsie de globul polar, iunie 2008; specializare postuniversitara „ Infertilitatea cuplului” –  Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, mai 2012; specializare in management sanitar – organizare, gestionare, evaluarea asistentei sociale si sanitare in sanatate publica Universitatea de Medicina din Verona, Italia, 2001.

positions: colposcopie, ecografie obstetricala-ginecologica
treatments: Colposcopie, Ecografie obstetricală-ginecologică
procedures: Obstetrică - Ginecologie