Cauta
Cautare

Pediatrie la Spitalul Wellborn

pediatrie-wellbornCopilul tau are nevoie de suport emotional, sentimental si fizic pentru a deveni un adult sanatos si responsabil. Inca de la primele luni de viata, el are nevoie de toata sustinerea, atat de natura parinteasca, cat si medicala. Pentru orice familie, momentul in care devenim parinti, este unul dintre cele mai frumoase momente, dar si dintre cele mai delicate. Cere ajutorul unui medic pediatru sau neonatolog pentru a gasi cele mai bune solutii in a-l ajuta pe micutul tau sa aiba un start bun in viata.

Suntem constienti ca micutii nu pot explica ceea ce simt sau ce ii doare, asa ca ne-am asigurat ca se afla pe cele mai bune maini: prin servicii de cea mai buna calitate pe care le oferim cu ajutorul performantuluiaparat de screening pentru nou nascut -GE VIVID.

Avand in vedere ca este cunoscuta teama copiilor fata de doctori, dorim sa depasim aceasta bariera si sa legam o prietenie intre copilasii dumneavoastra si medicii pediatri.

Prin cele mai avansate tehnici de preventie, diagnostic si tratament, echipa de pediatrie Wellborn incearca sa asigure o copilarie sanatoasa!

Te asteptam in Clinica Wellborn Bucuresti, sa construim impreuna viitorul copilului tau!

Pentu informatii detaliate despre serviciile medicale pediatrice sau despre echipa medicala, accesati aici.