Cauta
Cautare

Informatii suplimentare

infertilitatea

Este programul „Primul Copil” potrivit pentru noi?

Pentru a fi eligibil pentru acest program, un cuplu trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Varsta Varsta mamei trebuie sa fie cuprinsa intre 24-41 de ani (inclusiv);
Situatie medicala Valoarea hormonului AMH > 0,7 ng/ml;Valoarea hormonului FSH < 10 mUI/mL;Indicele de masa corporala al femeii sa aiba valori cuprinse intre 20-30;
Venituri Veniturile lunare  pentru anul precedent sa nu depaseasca un total de 3500 lei net, insumat pentru ambii parteneri;Niciunul dintre candidați sa nu fie actionar sau proprietar al unei firme care inregistreaza venituri suplimentare;
Analize necesare: Este obligatorie efectuarea in cadrul Wellborn a analizelor medicale si a investigatiilor imagistice, spermogramei/spermoculturii si a culturii de col. Analizele uzuale, markerii virali, analizele hormonale si spermocultura nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni.

Modalitatea de inscriere in programul „Primul Copil”

Pentru a se inscrie on program, cuplurile trebuie sa depuna dosarul la sediul Spitalului Wellborn (Str. Brodina Nr. 3, Sector 1, Bucuresti).

Dosarul este verificat de catre partea administrativa, iar cuplurile care indeplinesc conditiile necesare sunt chemate la intalnirea cu Comisia de Sterilitate.

In urma intalnirii, reprezentantii Comisiei aleg cuplurile care vor beneficia de programul „Primul Copil”.

Restul cuplurilor care intrunesc conditiile vor fi repartizate pe durata lunilor urmatoare.

Costuri aditionale pentru alegerea preferentiala a medicilor

In cazul in care cuplul doreste ca procedura sa fie efectuata de catre un medic ginecolog colaborator extern, costul suplimentar este de 1400 de lei.

Tarife pentru proceduri FIV esuate:

In cazul în care prima procedură FIV efectuata prin programul intern “Primul Copil” s-a soldat cu test de sarcina negativ, cea de-a doua va fi la aceleasi costuri. Pentru cea de-a treia incercare a cuplului, costurile vor fi conform tarifelor clinicii.

Pentru mai multe informații despre programul „Primul Copil” si completarea dosarelor, puteti discuta cu un reprezentant Wellborn:

Andreea Manaila – tel.  0723557445 / email: andreea.manaila@wellborn.ro

Janina Latcan – tel. 0723557446 / janina.latcan@wellborn.ro